Ik wil een webshop

Kopen via internet is razend populair. Dus ik kan begrijpen dat je enthousiast bent om zelf ook een webshop te beginnen. Een webshop is eigenlijk niets anders dan een website waarmee je producten of diensten aan de man of vrouw probeert te brengen. Naast je webshop kun je bijvoorbeeld ook een weblog bijhouden waarin je vertelt over zaken die betrekking hebben op de producten of diensten in je webshop.

Ik wil je graag helpen om samen met jou een goede website voor je te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een webshop vraagt veel van je tijd

Een webshop vraagt veel van je tijdJe webshop staat online en de eerste bestellingen komen binnen. Gefeliciteerd!

Nu komt de grootste uitdaging. Hoe zorg je dat je webshop actueel blijft en hoe zorg je ervoor dat klanten bij je terugkomen. Wanneer je het idee hebt dat je lekker achterover kunt leunen om te zien hoe je bankrekening wordt gevuld, dan heb je het aan het verkeerde eind. Is je webshop een succes, dan is het jouw taak om ervoor te zorgen dat dit zo blijft. Je hebt er vaak een dagtaak aan om alles in goede banen te leiden.

Een paar voorbeelden:

  • Komen de bestellingen op tijd aan?
  • Wat doe je met de reacties van klanten?
  • Is mijn website nog actueel?
  • Heb ik aanbiedingen of acties voor mijn klanten?
  • Hoe houd ik mijn klanten op de hoogte over veranderingen op mijn webshop?

Dit zijn een paar vragen waar je mee te maken kunt krijgen. Het is allemaal mogelijk, maar kan zeer tijdrovend zijn.

Hulp van begin tot eind… en meer

Hulp van begin tot het eind... en meerTijdens het maken van je webshop is het niet zo dat je aan je lot wordt overgelaten. Heb je vragen over het vullen en onderhouden van je webshop, dan kan je altijd bij mij terecht. Ook als je webshop al is opgeleverd! Zonder extra kosten.

Wil je nieuwe functionaliteiten of grote wijzigingen doorvoeren aan je webshop, dan is dat geen probleem. Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. Dit gaat natuurlijk in overleg.

 


Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een webshop systeem om producten en diensten mee te verkopen. WooCommerce is zeer populair bij de gebruikers van WordPress, waardoor dit systeem in de loop van de tijd is uitgegroeid tot een complete tool.

Ik raad je daarom aan om voor je webshop de WooCommerce plugin te gebruiken.

Wat is WooCommerce?

Je webshop zelf onderhouden

Je webshop zelf onderhouden

Het zelf bezig zijn met je webshop is een leuke bezigheid. Het toevoegen van nieuwe producten is een belevenis op zich. Maak je zelf de foto’s van je producten, of ge je zoeken op internet naar een geschikte afbeelding. Het zelf schrijven van je teksten is misschien moeilijk, maar wie weet nu beter dan jij wat je wilt vertellen over wat je gaat verkopen.

Zelf mijn webshop onderhouden

Help, ik zoek een webmaster!

Help, ik zoek een webmaster

De tijd ontbreekt je om je webshop goed bij te houden, je hebt het gewoon te druk met andere belangrijke zaken. De persoon die normaal de webshop onderhoudt is met verlof, waardoor je webshop achterstallig onderhoud nodig heeft. Kortom, je bent dringend op zoek naar iemand die je webshop voor je kan onderhouden. Nou, dan ben je aan het goede adres.

Laat je website onderhouden