Ik wil een website

Dromerig zit je wat in het niets te staren. Dan sla je enthousiast op tafel en neem je de beslissing “Ik wil een website!”. Een eigen blog beginnen waarin je al je verhalen kwijt kunt. Een plek waar je de allerlekkerste gerechten deelt met anderen. Of je wilt je diensten gaan aanbieden via een nieuwe website, omdat je huidige website niet bevalt. Gefeliciteerd! Je hebt de goede eerste stap genomen om naar mijn website te komen. Ik wil je helpen om samen met jou een goed werkende website te maken.

Jouw idee omzetten naar een goede website

Wanneer je een website wilt maken, loop je over van de ideeën. Waarschijnlijk ben je op internet gaan zoeken naar websites die over hetzelfde onderwerp vertellen als wat jij gaat doen. Je hebt de dingen die jou aanspreken op die websites op papier gezet of uitgeprint. Ook weet je welke kleuren en lettertypes op je website gebruikt moeten gaan worden. Allemaal zaken die we nodig hebben om tot een website te komen waar jij je in kunt vinden.

Heb je nog geen idee en weet je niet waar je moet beginnen? Ook geen probleem. Onder het genot van een lekker kopje koffie, of een geurig glas thee komen we al pratend tot de goede ideeën voor je website.

Wanneer we in grote lijnen bepaald hebben hoe je website eruit moet komen te zien, kan ik de ideeën voor je uitwerken naar een goed ontwerp. Dit ontwerp zet ik na jouw goedkeuring voor je om naar de website die we samen hebben bedacht.

Hulp van begin tot eind… en meer

Tijdens het maken van je website is het niet zo dat je aan je lot wordt overgelaten. Heb je tussentijds vragen of opmerkingen over je website, dan kan je altijd bij mij terecht. Ook als je website al is opgeleverd kun je mij nog steeds om advies vragen. Zonder extra kosten.

Wil je nieuwe functionaliteiten of grote wijzigingen doorvoeren aan je website, dan is dat geen probleem. We bekijken samen wat je wilt veranderen of toevoegen aan je website. We bepalen dan ook meteen hoe we dit gaan doen. Voor deze werkzaamheden worden wel extra kosten in rekening gebracht. Ik maak een offerte voor je waarin duidelijk wordt aangegeven wat er gaat gebeuren. Je kunt dan rustig nadenken of je de werkzaamheden wilt laten uitvoeren.

De inhoud van je website zelf wijzigen en aanvullen

Ik raad je aan om je website zelf te onderhouden. Dat lijkt ingewikkeld, maar ik kan je vertellen dat dat niet zo is. Mijn klanten adviseer ik om gebruik te maken van WordPress. Dit is een onderhoudsprogramma waarmee je zélf gemakkelijk de inhoud van je website kunt aanpassen. Zonder enige technische kennis. Lees meer over het zelf onderhouden van je website.

Lees ook: Een website maken

Van ontwerp naar website

Van ontwerp naar website

Na de nodige inspanningen heb je mooie ontwerpen voor de pagina’s van je website op je bureau liggen. Nu moet dit nog worden omgezet naar een werkende website. Het ontbreekt je alleen aan kennis om dit zelf te doen. Dat hoeft geen probleem te zijn. Ik zet het ontwerp voor je om naar goed werkende HTML pagina’s voor je website.

Hoe krijg ik een werkende website?

Je website zelf wijzigen en aanvullen

Het is niet nodig om dure contracten af te sluiten voor het bijhouden van je website.  Je kan dat ook prima zelf doen.

Wanneer je met Word kan werken, dan kan je ook zelf je website onderhouden. Hoe gaat het dan precies in zijn werk?

Zelf mijn website onderhouden

Je website laten onderhouden

Help, ik zoek een webmaster

De tijd ontbreekt je om je website goed bij te houden, je hebt het gewoon te druk met andere belangrijke zaken. De persoon die normaal de website onderhoudt is met verlof, waardoor je webshop achterstallig onderhoud nodig heeft. Kortom, je bent dringend op zoek naar iemand die je website voor je kan onderhouden.

Ik kan je website onderhouden

Gemaakte website voor klanten

Sluit Menu