Help, ik zoek een webmaster
De tijd ontbreekt je om je website goed bij te houden, je hebt het gewoon te druk met andere belangrijke zaken. Misschien is de persoon die normaal de website onderhoud met verlof, waardoor je website niet meer actueel is.  Of er is een andere reden waardoor je website achterstallig onderhoud nodig heeft. Kortom, je bent dringend op zoek naar iemand die je website voor je kan onderhouden. Nou, dan ben je aan het goede adres.

Wat kan ik voor je betekenen?

Met ruim tien jaar ervaring als webmaster weet ik wat er komt kijken om een website te onderhouden. Of het nu gaat om een kleine website, of een website voor een groot bedrijf. Het bijhouden van een website heeft voor mij geen geheimen. Nu hoor ik je denken, ‘nou, onze website is wel heel bijzonder’. Natuurlijk, iedere website is uniek, gebruikt een specifieke werkwijze en heeft een op maat gemaakt onderhoudsprogramma. Maar in grote lijnen komt het onderhouden van een website op hetzelfde neer. Misschien is het beter om eens op te sommen waar ik zoal mee te maken heb gehad. Ik denk dat veel onderwerpen bekend voorkomen:
  • Het  onderhouden van websites met een onderhoudsprogramma, of Content Management Systeem (CMS).
  • Optimaliseren van websites voor zoekmachines.
  • Het overleggen met afdelingen binnen het bedrijf over de website.
  • Het toevoegen van mini- en actiewebsites.
  • Contact onderhouden met externe bureaus.
  • Schrijven van een briefing naar externe bureaus over mini-, actiewebsites en campagnes.
  • Aansturen en controleren van de werkzaamheden bij de creatie van mini- en actiewebsites.
  • Het registreren van bezoekersaantallen op (actie)websites.
  • Het ontwerpen van de opmaak van pagina’s in Photoshop.
  • Ontwikkelen van e-mailings in samenwerking met de afdeling CRM.
Heb ik je kunnen overtuigen dat ik je kan helpen, neem dan gerust contact met me op. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem. Laat me weten waar onzekerheid over bestaat, dan kan ik het je vast uitleggen. Neem gerust contact op voor een afspraak.