Professionele e-mailings

Misschien doe je het al, of je bent erover aan het nadenken. Je wil je klanten op de hoogte houden over de activiteiten van je bedrijf. Dat kan prima door het sturen van e-mail nieuwsbrieven. Via je mailprogramma heb je een sjabloon voor een e-mail gemaakt waarmee je je klanten regelmatig informeert. De klanten zijn tevreden, maar je wil zelf toch een iets professionelere uitstraling voor je communicatie. Daar kan ik je prima bij helpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een uniek ontwerp

Wanneer je gebruik maakt van een nieuwsbrief-systeem, kun je gebruik maken van de sjablonen die zij aanbieden. Je moet deze sjablonen zelf aanpassen naar jouw huisstijl. Misschien zijn de sjablonen die worden aangeboden net niet zoals jij wil dat je e-mailing eruit moet komen te zien. Dan kan ik voor jou een uniek ontwerp maken. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. We kunnen dan doornemen wat je precies wil.

Een goed werkende template

Je e-mails worden tegenwoordig niet alleen gelezen op grote beeldschermen. Iedereen heeft tegenwoordig met een mobiel apparaat waarop je e-mailing op elk moment gelezen kan worden. Je e-mailing moet er dus op elk formaat beeldscherm prima uitzien en uitnodigen om gelezen te worden.

Ik maak e-mail templates die op elk formaat beeldscherm perfect te bekijken zijn. Heb je een ontwerp, dan kan ik dit omzetten naar een goed werkende HTML template. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Gemaakte e-mailing voor klanten