Van ontwerp naar webpagina

Ideeën genoeg, nu de uitvoering nog. Je hebt je zoektocht naar een perfecte website beëindigd. In grote lijnen weet je wat je wil. Nu moet alles samenkomen in een mooi ontwerp. Dit ontwerp moet daarna worden omgezet naar een website, de HTML-pagina’s.

Gelukkig ben je aan het goede adres. Het omzetten van jouw ideeën naar een mooi ontwerp is voor mij geen probleem. Het maken van de HTML-pagina’s naar aanleiding van het gemaakte ontwerp is ook een van mijn sterke punten. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Het maken van een goed ontwerp

Mocht je nog geen ontwerpen voor je website hebben, dan is dat geen probleem. Daar komen we samen wel uit. Neem je ideeën, schetsen en andere zaken die jij belangrijk vindt voor je website mee onder je arm. We kunnen dan, geheel vrijblijvend, kijken of we tot een definitief idee kunnen komen. Dit idee werk ik dan uit tot een mooi ontwerp. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Het omzetten van het ontwerp naar een website

Vol trots heb je aan iedereen die het maar wil weten je ontwerpen voor je website laten zien. Glimlachend kijk je zelf ook nog eens naar de afgerond ontwerpen die voor je op je bureau liggen. Je bent tevreden over het resultaat. Nu wil je dat dit ontwerp wordt omgezet naar een website. Dat is voor mij geen probleem. Het omzetten van ontwerpen naar een goed werkende website is één van mijn specialiteiten. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Kan ik mijn website zelf onderhouden?

Een vraag die zeker naar voren gaat komen als je nadenkt over een website is of je de website zelf wil gaan onderhouden. Er zijn vele mogelijkheden om dit te doen. Zelf adviseer ik gebruik te maken van het onderhoudsprogramma WordPress. Lees meer over WordPress in het hoofdstuk ‘Hoe onderhoud ik zelf mijn website?‘.

Je kunt ook gerust contact met mij opnemen om over dit onderwerp een afspraak te maken. Aan de hand van voorbeelden kan ik dan laten zien wat de mogelijkheden zijn.